Der er ingen varer

Bordløbere

Skal der gøres lidt ekstra ud af bordddækningen?

Hos Rosenhøj festbutik tilbyder vi et stort og flot udvalg af bordløbere til enhver begivenhed. Vores bordløbere er af høj kvalitet og fås i mange forskellige farver i unikke designs. En bordløber er perfekt til at pynte borddækningen op, og danner grundlag for en rigtig hyggelig stemning.

Du finder blandt andet eksklusive Dunicel bordløbere, som fås i de samme design som Dunilin servietterne. Farverne matcher også rulledugen samt de ensfarvede servietter og lys.

Du finder også et bredt udvalg af Sizoweb bordløbere. Disse bordløbere fås i rigtig mange farver, og er med til at give den fuldendte bordopdækning. Med den brede vifte af farver, har du mulighed for at udvælge en helt speciel farve, som passer til dit tema.

Endvidere kan du fuldende borddækningen med vores flotte, farverige servietter, som uden tvivl er med til, at pifte borddækningen op.

Hvis du har brug for yderligere vejledning, så hjælper Rosenhøj festbutik dig med at finde de rigtige kvalitets bordløbere til enhver fest. Klik på nedenstående underside, og se vores flotte og eksklusive udvalg.


Leveringstiden er i øjeblikket mellem 3 og 5 dage

Underkategorier

 • Dunicel design
  Dunicel bordløber Dunicel bordløbere fås i de samme design som dunilin servietten, det giver mulighed for en flot opdækning, der giver helhed.   Dunicel bordløbere er i ruller á 24 m på 40 cm bredde og med en ”usynlig” perforering for hver 1,20 m, der gør det nemt at anvende, som kuvertløber på tværs af bordet.   Dunicel bordløbere giver sammen med servietter i samme mønster det fuldendte bord.
 • Dunicel ensfarvede
  Dunicel ensfarvede
 • Sizoweb bordløbere
  Sizoweb bordløbere Sizoweb bordløber er et flot fletværk, der får dugens farvre til at kunne ses tydelig igennem bordpyntet. Sizoweb bordløber findes i mange farver og kan bruges sammen med såvel stofduge som papirsduge samt alle former for servietter. Sizuweb bordløber kan udover bordpynt og bruges som bordkort og til indbydelser.
 • NYHED! Sizotwist bordløber
  Som noget nyt har vi fået Sizotwist bordløber ind i vort sortiment. Den dekorative snoede struktur giver din indretning et munter og festligt indslag.
 • Bækkelund
 • Bordløber Net-Optik