Der er ingen varer

Bordpynt

Leder du efter dekorativ bordpynt til festen, har du fundet den rette hjemmeside. Vi har unik og dekorativ bordpynt til festen der skal have et ekstra farverigt indslag.

Vores udvalg i bordpynt til festen spænder vidt. Udover de mere traditionelle og funktionelle borddekorationsartikler som servietterbordløbere,stearinlys og bordduge har vi et bredt udvalg af unikt og dekorativt bordpynt til festen.

Unik og farverig bordpynt til festen

Her i Rosenhøjs online festbutik kan du finde sjov og dekorativ bordpynt til festen, som eksempelvis flere forskelligt farvede pyntegenstande, formet i flettet metal. Uanset om formen er kugleformet (wireballs)hjerteformet (trådhjerter) eller blomsterformet, er disse sjove mini-skulpturer med til at løfte din borddækning endnu mere.

Bordpynt til festen i glas og porcelæn

En anden skøn løsning på din søgen efter den særlige bordpynt til festen, er den flotte og i særklasse smukke brugskunst fra Sandra Rich. Med sine stilfulde farver og sjove farver, bliver denne bordpynt hurtigt festens lille samtale perle. Udover at være dekorativ bordpynt, har Sandra Rich lavet brugbare former, som skåle, stager og glas. Du kan derfor udnytte den matchende bordpynt til festens tema med blomster, lys, dekorative væsker eller små snacks.

Sjov bordpynt til festen med et tema

Skal fantasien have frit løb eller skal festen have et særligt tema kan du i Rosenhøj festbutik, finde spændende og sjove ting, der kan strøs ud over bordet efter behov. Det kunne eksempelvis være små fodboldefodboldstøvler eller ride hjelme til den aktive konfirmand, det kunne være små computervedhæng i sølv eller det kunne være dekorationssten samt glassand i et væld af farver.

Produktoversigt:
 
 
 

Kontakt os hvis du har brug for vejledning

Rosenhøj Festbutik hjælper dig gerne med, at finde den rigtige bordpynt til festen. Kontakt os via vores kontaktformular eller giv os et kald på telefon21 42 83 69.

 

Underkategorier