Papirsduge

Billige papirsduge der oser af kvalitet. I Rosenhøj Festbutik finder du papirsduge til ethvert formål. Ternede papirsduge, papirsduge der føles som stofduge og papirsduge i alle tænkelige farver.

Du finder alt til den smagfulde borddækning her i Rosenhøj Festbutik. Uanset om du skal bruge papirsduge, servietter, bordløbere, stearinlys eller sjov og farverig bordpynt, er vi din leverandør til festen.

Farverige papirsduge i høj kvalitet

Med Rosenhøj som leverandør til festen, har du alt det der gør borddækningen sjov, spændende og smuk, inden for rækkevidde. Eksempelvis finder du i vores store udvalg af papirsduge, en lang række flotte og klassiske farver.

Papirsduge i forskellige materialer

Duni Dunicel rulleduge, Bækkelund Inspiration rulleduge og Duni Evolin duge, er alle kvalitets papirsduge til enhver festlig lejlighed.

Duni Evolin duge – Skal du bruge topkvalitets papirsduge til festen er Duni Evolin svaret. Det her er ganske simpelt stofdugens afløser. Alle vil tro dine duge til festen er fremstillet i stof – og så har de andre og flere fordele frem for stofdugene. Duni Evolin er papirsduge med en rigtigt flot struktur i klassiske stofdugefarver. Du kan være sikker på, der ikke er pletter på dugen, og du kan kassere alle dine papirsduge til festen.

Duni Dunicel rulleduge – Vælger du at dine duge til festen skal være Dunicel papirsduge, får du kvalitets papirsduge der prismæssigt har mange fordele. Ud over en fornuftig pris er disse fantastiske papirsduge fremstillet i en kvalitet der får dem til at ligne og føles som stofduge.

Bækkelund rulleduge - Inspirations papirsduge fra Bækkelund er gode billige papirsduge i en god kvalitet. Det er bløde og lækre papirsduge der ikke krøller og derfor falder godt om bordets kanter.

Ternede papirsduge – De er ikke nemme at finde, men naturligvis kan du finde dem her hos os, de rødternede papirsduge til festen der skal have et hyggeligt ternet tema.

Flere af de flotte papirsduge findes i mange forskellige farver, så du vil med garanti kunne finde en dug der passer til dit borddækningstema.

Hvorfor bruge papirsduge?

Papirsduge er en praktisk og smuk løsning når du skal dække op til fest. Papirsduge letter arbejdet før og efter festen, da de hverken skal stryges eller vaskes. Strygning, vask og kamp mod genstridige pletter kan virke stressende for de fleste. Heldigvis er det helt unødvendigt med en dug af papir. Den smukke dug skal blot lægges på bordet og straks er der pyntet op til fest.

Papirsduge laves i dag i mange smukke nuancer og kvaliteter. Derfor kan du naturligvis altid få en moderne og flot dug i sæsonens farve, når du vælger en kvalitetsdug i papir. Det papir, dugene laves af, er af en lækker og solid kvalitet, der sagtens tåler sammenligning med de gammeldags stofduge. De laves i dag både med en glat overflade og med en flot struktur eller et tekstilmønster, der fuldstændigt ligner duge i stof. Den enkleste måde at kende forskel på en papirsdug og en stofdug er faktisk at lægge mærke til, hvor flot dugen fremstår. Ser den komplet nystrøget ud uden folder og krøller? Ser den fuldstændigt nyvasket ud uden pletter eller skygger? Så er det sikkert en smuk papirsdug i en god kvalitet.

Papirsduge er særligt populære til de store fester som bryllup, konfirmation, barnedåb og runde fødselsdage. Uanset om festen holdes udendørs i et telt eller indendørs i et festlokale, så skal værterne selv stå for borddækning, dekoration og duge. Dugene kan let udgøre en stor og dyr post på budgettet. Papirsduge er her en meget mere økonomisk og fornuftig løsning, da de ikke kun er billige men også meget praktiske. I stedet for at lade vask og strygning af dugene udgøre endnu en besværlig tjans, kan man med papirsduge skrue helt ned for stress og jag. Dæk bordet, hold festen og smid dugene ud bagefter. Lettere bliver det ikke.

Når du vælger en smuk papirsdug, vælger du samtidig at nyde din fest uden unødvendigt ekstra arbejde.