Inspiration til borddækning

Find inspiration til borddækningen her i vores flotte og brugervenlige webshop. Med flotte billeder og gode priser giver vi dig den rette inspiration til borddækningen.

Når du skal sammensætte et helt tema til festen, kan det tage sin tid og koste mange unødige kræfter. Det er opslidende at besøge flere forskellige butikker, for blot at ende med en situation hvor du må gå på kompromis med kvaliteten og/eller undvære flere af detaljerne, når de er i restordre. De problemer render du ikke ind i når du handler med Rosenhøj Festbutik.

Når du har fundet din inspiration til borddækningen på vores hjemmeside, er du kun et par klik væk fra at få hele temaet leveret til din dør.

Bestil og find ny inspiration til borddækningen

Med en butik sprængfyldt af spændende festartikler til bordet, er det en fryd at finde inspiration til borddækningen i Rosenhøj Festbutik. Vi har naturligvis åben 24/7, året rundt. Du kan derfor bestille alt det du skal bruge, eller blot ose lidt, i vores brugervenlige webshop kl. 2 om natten, hvis det er dér du lige har tid, overskud og føler dig inspireret.

Vi har alt det du skal bruge, således du nemt og hurtigt, kan sammensætte en hel borddækning med duge, servietter, bordløbere, lys og bordpynt, alt sammen i matchende farver og nuancer.

Du skal ikke tænke på at slæbe det hele hjem, du får det hele leveret til din dør – nemt, hurtigt og billigt.

Find inspiration til borddækning og farvesammensætning her

Vi har stort set alt hvad du skal bruge til at lave en flot, festlig og farverig borddækning her i Rosenhøj Festbutik. Lad dig imponere, find inspiration til borddækningen ved at tage på en rundtur i vores spændende og indbydende webshop. Her finder du med garanti også noget for din smag, og til din næste fest.

Finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Du er også velkommen til at give os til kald på telefon 21 42 83 69.

Anbefalinger til særlige lejligheder

Leder du efter inspiration til borddækning? Så lad os inspirere dig med vores store udvalg, der blandt andet dækker duge, bordløbere, servietter, lys og bordpynt. Kort sagt alt hvad du har brug for til at pynte op til fest. Uanset om du har brug for inspiration til konfirmationens, brylluppets eller bare den smukke middags borddækning, så har vi et stort sortiment af såvel tidløse klassikere som sæsonens nyeste trends. 

Borddækning Til bryllup

Til bryllup kan vi anbefale en smuk hvid kvalitetsdug, der tilfører borddækningen en klassisk elegance. Dertil er kvalitetsservietter i hvid, creme eller med gulddetaljer et smagfuldt valg. Denne sæson er servietter i mint dog også et populært valg hos vores moderne brude. Bordløbere, bånd og borddekoration er oplagte muligheder for at fuldende brylluppets tema. Uanset hvilket farvetema I har valgt til jeres bryllup, fører vi alt til den perfekte bordopdækning i flere forskellige nuancer.

Borddækning til konfirmation

Til konfirmationen har vi et stort udvalg af sjove, skøre, fine og søde indslag, der sætter prikken over i’et på konfirmandens store dag. Uanset om han er vild med fodbold eller hun har en bestemt yndlingsfarve, så kan du finde masser af inspiration til borddækningen hos os. 

Borddækning til studenterfest

Til studenterfesten fører vi både særlige studenterservietter og flotte røde rulleduge og blå rulleduge i høj kvalitet. Til fester med store armbevægelser kan vi envidere anbefale vores LED batteridrevne lys, der spreder en munter og hyggelig feststemning, men i modsætning til de traditionelle stearinlys er både brandsikre og let transportable.    

  

Uanset hvilken fest du planlægger ønsker du nok at tilføje nogle personlige detaljer, der gør at festen fuldendes og huskes. Vi hjælper dig med at finde inspiration til borddækning i form af DIY til servietfoldning, sæsonens flotteste farver, gallerier med smukke bordopdækninger og den fineste bordpynt. Sådan kan du finde lige den opdækning der passer til dig og din fest. Fordi inspiration til borddækningen sætter stemningen for festen.