Fest servietter

Med et kæmpe udvalg i fest servietter og alt hvad der skal bruges til borddækningen, er Rosenhøj festbutik løsningen du leder efter. Vi leverer fest servietter i alle farver og mønstre med matchende tilbehør.

Du kommer i den rette stemning med flotte fest servietter og et bord der står knivskarpt. Lad dig inspirere af vores store udvalg i fest servietter her i vores brugervenlige webshop.

Obligatoriske fest servietter

Man kan næsten ikke forestille sig et veldækket bord uden fest servietter. Ligesom dugen er fest servietterne nærmest obligatoriske, men her i Rosenhøjs flotte online festbutik finder du også andre spændende borddækningsartikler. Når du har lagt dig fast på dugens kvalitet, og fest servietternes farver samt mønstre, kan du gå på opdagelse, og supplere det festlige udtryk, med matchende lys, bordløbere og bordpynt.

Fest servietter - Ambiente, IHR Textile Touch eller Duni

Overordnet set har vi 3 forskellige typer fest servietter i vores webshop; Duni, Ambiente og IHR Textile Touch.

Duni servietter - Her får du kvalitets servietter fremstillet i tekstilpapir, til fornuftige priser. Duni servietter, der føles som stof, giver alle mulighed for, at skabe sin egen stil og tema. Til Duni servietterne finder du også nemt matchende bordløbere og rulleduge.

Din fest, Dine farver - Duni servietter

Ambiente servietter – Rosenhøj festbutik har et bredt udvalg af designs og farver i Ambiente servietter. Du kan blandt andet finde de smukke Elegance servietter fremstillet med en elegant præget struktur.

 IHR Textile touch servietter – Hvis du ønsker at minimere omkostningerne og stadigvæk signalere stil, så er servietter fremstillet i papir af høj kvalitet lige noget for dig, og skal du sætte kronen på værket, tilbyder vi en række super lækre IHR Textile touch servietter, i allerhøjeste kvalitet, der ligner stofservietter til forveksling.

Vi har fest servietter til enhver type arrangement, og vi sætter en ære i at være med til at give dig en fuldent borddækning.

Festlige fest servietter fra din festbutik

Find de fest servietter der passer til dit bord her i vores flotte og brugervenlige webshop, eller kontakt os hvis du ikke lige kan finde det du søger. Med vores mange års erfaring i festarrangementer kan vi helt sikkert vejlede dig.

En billig post på festbudgettet

Festservietter er en uundværlig del af opdækningen til festlige lejligheder. Selvom festservietter nok er den billigste post på budgettet til festen, så er det alligevel servietterne, der først fanger gæsternes øjne, når de sætter sig til bords. Er det til din fest servietterne, der skal skille sig ud? Uanset om de bliver husket som værende kedelige eller smukke og interessante, kan du være sikker på at de vil blive bemærket.

Festservietter fås i mange forskellige farver, prints og designs, lige fra de naive og barnlige til klassiske og stilfulde og videre til de helt moderne og trendy. Ved at vælge et anderledes og morsomt motiv på servietterne til f.x. konfirmationen bliver festservietterne en oplagt icebreaker og en huskværdig detalje. Ved at vælge en smagfuld og kvalitetsbevidst serviet gives bordopdækningen den sidste finish. Og ved at vælge sæsonens farve eller et kendt mønster er servietterne med til at give festen liv og stil. Den festserviet du vælger, er med til at sætte tonen for festen.

Uanset om anledningen er barnedåb, bryllup eller fødselsdag, så er ingen bordopdækning komplet uden festservietter. Der findes utallige måder at folde servietterne på, så de fremstår endnu flottere: De fleste kender den klassiske franske lilje og det avancerede operahus fra Sydney, og mange er igen begyndt at lave de traditionelle svaner og åkander, der begge efterhånden emmer af retro. Kombiner til fest servietterne i flere lag for at sætte dit eget præg og skabe utallige kombinationsmuligheder.

Festservietter er naturligvis ikke kun dekorative, men tjener også forskellige formål som mellemlagsservietter, middagsservietter og kaffeservietter. Uanset hvilken type servietter du har brug for, er det naturligvis vigtigt, at kvaliteten er i orden. Selvom du køber festservietter i en fysisk butik, er papirsservietter altid indpakket i plast, hvilket betyder, at du ikke kan mærke kvaliteten. Køber du derimod servietter på nettet, har du god mulighed for at nærstudere og sammenligne de forskellige kvaliteter og motiver. Det sikrer dig i langt højere grad et tilfredsstillende køb.  

En smuk bordopdækning kræver særligt til fest servietter, der sætter prikken over i’et.