Duge til fest

Her i Rosenhøj festbutik finder du de rette duge til festen. Vi har duge til festen, uanset om det er et bryllup, en konfirmation eller en sommerfest der skal dækkes op til.

I vores flotte og brugervenlige webshop finder du kvalitets duge til festen i forskellige farver, mønstre og materialer. Vi har alt til borddækningen parat til at blive sendt direkte til dig fra vores lager.

Farverige duge til festen

Med Rosenhøj på sidelinjen har du alt det der gør borddækningen sjov, spændende og smuk, inden for rækkevidde. I vores store udvalg af duge til festen, finder du en lang række flotte og klassiske farver. Det kan være svært at vælge den rette dug, da vi alle ved at valget af duge til festen er med til at sætte rammen om dit tema.

Duge til festen i forskellige materialer

Vi har i vores online festbutik, gjort alt for at valget er så nemt som muligt for dig. Vores duge til festen er delt op i 4 kategorier:

Duni Evolin duge – Skal du bruge kvalitets duge til festen er Duni Evolin svaret. Det her er ganske simpelt stofdugens afløser. Alle vil tro dine duge til festen er fremstillet i stof – og så har de andre og flere fordele frem for stofdugene. Duni Evolin er duge til festen der har brug for en rigtigt flot struktur i klassiske stofdugefarver. Du kan være sikker på, der ikke er pletter på dugen, og du kan kassere alle dine duge til festen, efter brug.

Duni Dunicel rulleduge – Vælger du at dine duge til festen skal være Dunicel rulleduge, får du kvalitets papirduge der prismæssigt har mange fordele. Ud over en fornuftig pris er disse fantastiske duge til festen fremstillet i en papirkvalitet der får dem til at ligne og føles som stofduge.

Bækkelund rulleduge - Inspirations duge fra Bækkelund er gode billige duge til festen i en god kvalitet. Det er bløde og lækre duge til festen der ikke krøller og derfor falder godt om bordets kanter.

Ternede papirs duge – De er ikke nemme at finde, men naturligvis kan du finde dem her hos os, de rødternede papirs duge til festen der skal have et hyggeligt ternet tema.

Flere af de flotte duge til festen findes i mange forskellige farver, så du vil med garanti kunne finde en dug som passer til dit borddækningstema.