Bordløber

Her i Rosenhøj festbutik finder du et flot og varieret udvalg af bordløbere til den perfekte borddækning. En flot matchende bordløber giver bordet et fantastisk udtryk.

Vi har kun bordløbere i den bedste kvalitet, således du kan dekorere bordet som du vil have det. Her i vores brugervenlige webshop, kan du se billeder af vores mange bordløbere i forskellige farver og unikke designs.

Dunicel bordløbere

Leder du efter en samlet matchende stil og løsning, kan du finde inspiration i de skønne Dunicel bordløbere. De fås i de samme farver og mønstre som Dunilin servietterne, og sammen med en matchende rulledug og lys danner de flotte bordløbere et perfekt ensemble.

Dunicel bordløbere leveres i ruller á 24 meters længde og er 40 cm i bredden. Bordløberen er forsynet med en ”usynlig” perforering for hver 1,20 m, der gør det nemt at anvende, som kuvertløber på tværs af bordet, eller at afpasse længden på bordløberen til dit bord.

Sizoweb bordløbere

Her i Rosenhøj festbutik finder du også et bredt udvalg af Sizoweb bordløbere. Vi tilbyder disse eksklusive bordløbere med det flotte fletværk, i alle regnbuens farver samt andre spændende farvemuligheder. Sizoweb bordløbere tilfører bordet et eksklusivt farvetema uden at dominere for meget. Det fine fletmønster, lader dugens farve træde igennem bordløberen, og skaber en dynamisk kontrast, der forstærker temaet.

Sizoweb bordløbere, kan bruges sammen med såvel stofduge som papirs duge. Sizuweb bordløbere kan, med sit unikke fletmønster bruges til mange sjove, kreative og dekorative formål, eksempelvis kan du klippe noget af bordløberen ud til bordkort og indbydelser.

Bordløbere og alt det andet til festbordet

Rosenhøj festbutik er din online leverandør af bordløbere, og alt det du har brug for, til at skabe det perfekte bord til festen. Leder du efter en specifik bordløber, eller har du spørgsmål til vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på hjemmesiden, eller på vores telefon 21 42 83 69.