Billige duge til hverdag og fest. Dug på bordet giver enhver opdækning et ekstra strejf af luksus og og kvalitet. Uanset om anledningen er et babyshower, en barnedåb, en børnefødselsdag, en konfirmation, et bryllup, en rund fødselsdag eller om hverdagen bare trænger til et smukt og hyggeligt indslag, så giver en flot dug en ekstra finish.

En billig dug er en overkommelig luksus, der løfter både udtrykket og humøret. Langborde i forsamlingshuse eller festlokaler kan særligt være gamle og kedelige at se på, men en flot dug kan straks gøre helhedsindtrykket meget mere indbydende.

Selvom bordduge er smukke, er deres eneste formål ikke at pynte. Når du dækker op med dug, beskytter du også dit spisebord for slid, ridser og pletter. Dette er selvfølgelig både en fordel til hverdag, men er også særlig praktisk til festlige lejligheder, hvis du gerne vil sikre dig, at dit bord kommer uskadt igennem middag og fest.

Billige duge til fest

Selvom duge altid har været et tegn på luksus og elegance, behøver dugene ikke at kost en formue. Billige duge kan sagtens tåle sammenligning med de mere eksklusive, da dugene i dag laves i en god og kraftig kvalitet. Hvor duge tidligere var en dyr luksusvare, findes de i dag i et væld af designs, farver, mønstre, materialer og kvaliteter i alle prisklasser. Se bl.a. vores duni rulleduge

Fordi duge i dag kan fås så billigt, vælger mange at have et væld af duge, der ikke bare matcher anledningen men også opdækningen og interiøret. Til barnedåben af den lille dreng vælges gerne en lysegrøn eller lyseblå dug, mens en pink eller lilla dug fuldender dekorationerne til fødselsdagen for den lille pige. Selvom det klassiske valg ofte falder på en smuk hvid dug, er de moderne, mønstrede og kulørte duge også blevet fremtrædende til de voksnes fester. Dugen bliver dermed en billig måde at sætte sit eget personlige præg på festlokalet, nytænke spisestuen eller opfriske det kendte festtelt.