Rosenhøj festbutik byder velkommen.

Festbutikken der sørger for, at din fest bliver helt uforglemmelig. Vores festbutik hjælper dig med at planlægge alt til den perfekte fest. Vores festudlejningsafdeling hjælper dig med alt lige fra udlejning af festtelte, borde, stole til gratis fadølsanlæg. I vores festbutik finder du derimod alt i servietter, lys, duge, dekoration og meget mere. I vores festbutik kan du også finde omfattende inspiration til borddækning blandt andet i form af vores galleri med smukke bordopdækninger og videoer med guides til servietfoldning.

Vores festbutik fører et stort sortiment af festartikler i høj kvalitet. Uanset om du ønsker en traditionel og enkel løsning, eller om du nyder at sætte dit eget personlige præg på festen med særlige farvetoner og kreative detaljer, så har vi både inspirationen og festartiklerne til dig.

Vores online festbutik fører både de kendte mærker som Duni men også mindre kendte kvalitetsmærker. Alle vores servietter, duge og lys er i en høj, professionel kvalitet. Vores høje standarder for design og kvalitet betyder, at du trygt kan sammensætte din fest fra vores webshop.

Ved at vælge vores online festbutik sparer du både dig selv og din pengepung. Det er nemlig ikke kun nemmere og hurtigere, at sammensætte alt du skal bruge til din fest hos os, det er oftest også en billigere løsning, da vi altid har billige kvalitetsløsninger og gode tilbud. Når du vælger at handle festartikler ét sted, har du muligheden for at ramme den præcis samme farve til dugen og servietterne eller efterligne det helt rigtige inspirationsbillede, som du kan finde i vores store galleri. Det er både nemmere og hurtigere, end at skulle farte fra butik til butik, men det giver dig også tid og ro til, at kunne træffe nogle smukke og gennemførte valg. Ved at vælge vores online festbutik får du sammensat den perfekte fest helt uden at stresse.

Her finder du de ting, du skal bruge for at fuldende din borddækning.

Noget af det første gæsterne bemærker er dine servietter, og derfor er det vigtigt, hvis du vil gøre et godt indtryk på dine gæster, at du har servietter af høj kvalitet.

Engangsservietter og duge af høj kvalitet er en smart måde at reducere omkostningerne og udvise professionalisme på.

Vi har forskellige tilbud. Duni Dunilin servietter ligner og føles som stof, men er langt mere praktiske og effektive at arbejde med. Duni Airlaid servietter er en billigere stoflignende, tyndere og blød serviet.

Du finder også et stort udvalg af bordløbere, som giver dig muligheden for at give din borddækning sit helt eget særpræg.

Vi har også et stort udvalg i 3-lags servietter i design og ensfarvede forkost og middagsservietter.

HUSK AT LÆGGE EN PAKKE RØDE LYS I KURVEN, NÅR DU ALLIGEVEL HANDLER HER.