Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Rosenhøj Festbutik. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Rosenhøj Festbutik.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Rosenhøj Festbutik. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Rosenhøj Festbutik anses for sket, når kunden får varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark /GLS, hvis ikke andet er aftalt mellem køber og Rosenhøj Festbutik.

Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Rosenhøj Festbutik skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Rosenhøj Festbutik. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holbarhedsperiode, Rosenhøj Festbutik har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Rosenhøj Festbutik.

Fortrydelsesret

Rosenhøj Festbutik yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Rosenhøj Festbutik underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde, og varen må ikke være taget i brug. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i hendhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail så send e-mail til: ernst@rosenhoj.dk

Pris og betaling

I Rosenhøj Festbutik har du mulighed for at betale med Dankort. Alle priser i Rosenhøj Festbutik Webshop på web-adressen http://www.rosenhojfestbutik.dk/ er incl. Moms, men ekskl. Porto/fragt.

Der tages forbehold for trykfejl, forkerte prisangivelser, prisstigninger og udsolgte varer.

Der leveres ikke til Grønland, Island, Færøerne samt øvrige udland.