Der er ingen varer

Papirsduge

Stiler du efter en flot og moderigtig dug til festbordet? Så har Rosenhøj festbutik den perfekte løsning.

Vi har et stort udvalg af duge, som findes i en lang række farver, som sætter rammen om dit tema. Vores duge findes i mange forskellige farver, så du vil med garanti finde en dug som passer til din indretningsstil.
 
Du finder flere typer af papirsduge, bl.a. Dunicel rulledug fra Duni, som er en meget flot dug og af god kvalitet i tekstilpapir. Farverne matcher dunis andre produkter. Derudover har vi også et stort udvalg af Inspirations rulleduge. Denne model er lidt transparent, men er super blød og lækker og sælges til en overkommelig pris.
 
Vores store udvalg af duge er kun i høj kvalitet, og opfylder ethvert behov og budget, ligesom resten af vores produktsortiment. De passer ligeledes til enhver begivenhed og findes i mange forskellige størrelser. En flot dug kan være altafgørende, og være med til at sætte prikken over i'et til enhver begivenhed: Brylluppet, barnedåben eller konfirmationen ville eksempelvis aldrig være det samme uden en elegant dug.
 
NYHED: Det sidste nye fra Duni er Evolin dugen. Den er lavet i så fint et materiale, at den ligner en stofdug til forveksling, men har alle papirdugens fordele.
 
Rosenhøj Festbutik står altid klar til at hjælpe dig, med at finde de rigtige duge til enhver fest.
 


Leveringstiden er i øjeblikket mellem 3 og 5 dage

Underkategorier

 • Duni Dunicel rulleduge
  Duni Dunicel Rulledug Dunicel Rulledug fås i mange flotte farver, som ikke findes i lige så mange farver i stofduge. Dunicel rulledug, ligner og føles som en stofdug, men er en papirdug.
 • Bækkelund rulleduge
  Bækkelund rulleduge
 • Duni Evolin Duge
  Duni Evolin Duge NYHED: Så kom stofdugens afløser. Duni Evolins papirsdug er den velkendte stofdugs afløser. Man tror det er stof, og den har en lang række fordele frem for stof.   Duni Evolin Dug har en rigtigt flot struktur/mønster og foldet som en stofdug, hvilket gør at den ligner en stofdug, når den er lagt på bordet. Man kan være sikker på, der ikke er pletter, som der jo uheldigvis kan være på en nyvasket stofdug, og papirsdugen kan kasserers efter brug.
 • Ternet papirsduge
  Ternet papirsduge