Der er 3 varer.

Servietter

Er du klar over, at det første dine gæster bemærker er servietterne? Så derfor er servietten nok den vigtigste pyntegenstand til borddækningen - så glem ej dette.

Servietterne gør forskellen på et festdækket bord. Uden servietter mangler bordet sin charme, og gæsten mangler sin redningsplanke under middagen. De rette servietter kan få et bord til at ligne en million.

Her i Rosenhøjs brugervenlige online festbutik, finder du et kæmpe udvalg af servietter i alle de flotteste farver og mønstre. Find de servietter der passer til dit bord, eller kontakt os hvis du ikke lige kan finde de rette servietter. Med vores mange års erfaring i festarrangementer og borddækning kan vi helt sikkert vejlede dig.

Vi tilbyder et stort udvalg af servietter til enhver type af arrangement, hvor du ønsker at gøre noget ekstra ud af din borddækning. 

3 typer servietter

Vi ved at der er mange ting du skal tænke på når du skal holde fest, og du kan helt sikkert få masser af god inspiration her i vores flotte webshop. Når det kommer til servietterne kan du se billeder af alle de forskellige mønstre og de 3 forskellige typer der er.

Duni servietter - Er servietter i en kvalitet der føles lidt som stof, men i virkeligheden er papir.

Ambiente servietter – Er kvalitetsservietter fremstillet i de bedste papirkvaliteter.

IHR Textile touch servietter – Som navnet antyder, er IHR Textile touch servietter fremstillet i et lækkert tykt stoflignede materiale.

Vi tilbyder

Rosenhøj festbutik tilbyder et kæmpe udvalg i servietter. Vi har servietter til enhver type arrangement, og kan være med til at give dig en fuldent borddækning.

Du finder bl.a. eksklusive Dunilin servietter, som er lavet i tekstilpapir og i en lang række forskellige designs. På denne måde har du mulighed for at udvælge en helt speciel farve, der matcher dit tema. Til Dunilin design servietterne finder du også matchende bordløbere, og også rulledugene finder du i matchende farver.

Du finder også et bredt udvalg af designs og farver fra Ambiente, sommer passer godt til især barnedåb, konfirmation eller bryllup. Fra Ambiente finder du også Elegance servietten med et elegant præget struktur.

Hvis du ønsker at minimere omkostningerne og stadigvæk udvise professionalisme, så er engangsservietter af høj kvalitet lige noget for dig.

For at fuldende borddækningen, tilbyder vi også et stort udvalg af flotte og farverige bordløbere. Så se dig endelig omkring i vores online webshop og find nye smarte servietter. Hvis du har spørgsmål til produkterne, står Rosenhøj festbutik altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige servietter til enhver fest.

Produktoversigt:

 

Leveringstiden er i øjeblikket mellem 3 og 5 dage


Servietfoldning

 

 

Serviet guide

Topmodellen - servietten der ofte bruges til bryllup

Top modellen af servietter er Duni Dunilin i 48x48 cm, der er af et stoflignende papir kvalitet. Meget stor og kraftig serviet som er meget nem at folde i mange forskellige opsætninger. Den størrelse giver rigtig mange muligheder som vil imponere og sætte en eksklusiv stil over opdækningen.

Den fås i de mest gængse farver og er meget brugt til bl.a. bryllup. Vil man gerne have et præget mønster i servietten fås den også med det. Den hedder så Duni Elegance Lily og har en rigtig flot prægning, som fremhæver den ultimative kvalitet og det unikke materiale. Duni Elegance Lily fås også i den mindre og mere almindelige størrelse 40x40 cm. Her fås den i 8 forskellige farver, som alle matcher Duni’s andre produkter.

Duni dunilin servietten i 40x40 cm er også den gode tekstilpapir kvalitet, som altid sætter et flot præg på festen. Den fås i 20 forskellige farver, så der er altid mulighed for at finde en der passer til dig.

Dunilin servietten findes også i Design. Det vil sige med forskellige mønstre eller motiver på, som altid giver et rigtigt godt billede når servietten foldes. Der findes 39 forskellige mønstre og motiver.

Samme serviet i forskellige størrelser

Farverne på Duni’s servietter går igen på alle typer af servietter. Så skal man bruge en mindre eller bare en lidt eksklusiv serviet, kan man vælge en Tissue serviet som er en 1, 2 eller 3 lags serviet i enten størrelse 40x40 cm, 33x33 cm, eller 24x24 cm. Det er stadig et godt produkt, og du kan holde den samme farve hele festen igennem. Lige fra bryllupskagen til natmaden.

Lag i servietter - hvad bør man vælge?

Om det er 1, 2 eller 3 lags er som ordet siger antal lag i servietten. Det langt mest brugte er 3 lags servietten. Den har en kvalitet, så den godt kan foldes og stå pænt på tallerkenen, og den er også god at tørre i.

Størrelser på servietter - hvad bør man vælge?

40x40 cm er mest brugt til, hvor der serveres større måltider så som middag. 33x33 cm er sværere at folde og har selvfølgelig også en mindre tørre evne. Den er mest brugt til mindre måltider så som frokost, og deraf navnet frokostserviet. Det er for det meste 3 lags, men kan også fås i 2 lags. 24x24 cm servietten er en meget lille serviet som kun bruges til kaffe, og deraf navnet kaffe serviet. Den fås i 1 – 3 lags.

Farverne kan afstemmes efter Duni’s andre produkter, både duge, bordløber og lys. Vi har de fleste af Duni’s produkter på lager, men er der noget, du ikke kan finde, så ring og vi skal prøve at hjælpe.

tekstil touch servietter fra Ihr.

De findes i rigtig mange gode farver og mønstre. Specielt er der mange med mønster i guld, sølv og kobber, som sælges rigtig meget til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup. De giver en utrolig flot opdækning, og kan evt. suppleres med en løber i kobber, sølv eller guld. Ihr har tekstil servietter i mange farverige mønstre. For alle tekstil touch servietter gælder at de er af en meget kraftig kvalitet, som er god til af folde. Størrelsen er 40x40 cm, og det er en rigtig god serviet at tørre i.

Vi fører også en del mønstrede 33x33 cm servietter fra Ihr. Der er mange gode farver og mønstre som er populære til bl.a. konfirmation. Det er alle 3 lags servietter.

Servietter fra Mank

Rosenhøj festbutik har som noget nyt begyndt at forhandle eksklusive tekstil servietter fra Mank. Der nogle rigtig flotte farver og mønstre som supplerer det øvrige sortiment vi har af tekstil servietter.

Servietter fra Ambiente

Ambiente er en Hollandsk kvalitets serviet. Deres Elegance servietter er 3 lags servietter med et rigtig flot struktur mønster. Det er en serviet hvor 40x40 cm er brugt meget som underlag for en 33x33 cm serviet med en anden farve eller design.

Ambiente har også rigtig mange flotte mønstrede servietter, som er meget populære til barnedåb, konfirmation eller fødselsdag. Der er mønstre og farver til enhver fest.

Underkategorier

 • Duni servietter
  Duni servietter Duni servietter er lavet i materiale der føles og ligner stof servietter, men som er papir servietter. Duni servietter fås både i med mønstre og som ensfarvede servietter og afstemt med hinanden kan det give et ekstra pust til borddækningen. Dunis følger årstiderne med en masse forskellige designs, der følger den seneste mode. De kan altid bruges alene eller som led i en matchende borddækning. Med disse servietter fra Duni bliver det enkelt at skabe den rette stemning, der gør enhver fest til en oplevelse.  De eksklusive Duni Servietter bliver ofte brugt, når fest og bordpynten skal have et ekstra pift, til konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdage og firmafester. Vi tilbyder blandt andet mange eksklusive designs Dunilin servietter. Her får du kvalitets servietter fremstillet i tekstilpapir, til fornuftige priser. Dunilin servietter giver derfor alle mulighed for, at skabe sin egen stil og tema. I vores flotte og stilfulde webshop finder du naturligvis også matchende bordløbere og rulleduge, således du kan fuldende det tema perfekt. Læs mere om vores servietter her
 • Ambiente servietter
  Ambiente servietter Ambiente Elegance servietter fås som frokosts serviet i størrelsen 33x33 og som middagsserviet i størrelsen 40x40.   Ambiente servietter, fås i mange farver og mønstre, der gør borddækningen en fornøjelse. Ydermere har Ambiente Servietter en ekstra ordinær god sugeevne.   I Rosenhøjs festbutik finder du også et bredt udvalg af designs og farver Ambiente servietter, her finder du blandt andet Elegance servietter med deres elegante prægede struktur.   Læs mere om vores servietter her
 • Juleservietter og juleløbere
 • IHR textile touch
  IHR textile touch Hvis du ønsker at minimere omkostningerne og stadigvæk signalere stil, så er servietter fremstillet i papir af høj kvalitet lige noget for dig, og skal du sætte kronen på værket, tilbyder vi en række super lækre IHR Textile touch servietter, i allerhøjeste kvalitet, der ligner stofservietter til forveksling. Læs mere om vores servietter her
 • Servietfoldning
  Servietfoldning   Læs mere om vores servietter her
 • Bækkelund
 • IHR