Der er 44 varer.

Duni servietter

Duni servietter er lavet i materiale der føles og ligner stof servietter, men som er papir servietter. Duni servietter fås både i med mønstre og som ensfarvede servietter og afstemt med hinanden kan det give et ekstra pust til borddækningen.

Dunis følger årstiderne med en masse forskellige designs, der følger den seneste mode. De kan altid bruges alene eller som led i en matchende borddækning.

Med disse servietter fra Duni bliver det enkelt at skabe den rette stemning, der gør enhver fest til en oplevelse. 

De eksklusive Duni Servietter bliver ofte brugt, når fest og bordpynten skal have et ekstra pift, til konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdage og firmafester.

Vi tilbyder blandt andet mange eksklusive designs Dunilin servietter. Her får du kvalitets servietter fremstillet i tekstilpapir, til fornuftige priser. Dunilin servietter giver derfor alle mulighed for, at skabe sin egen stil og tema. I vores flotte og stilfulde webshop finder du naturligvis også matchende bordløbere og rulleduge, således du kan fuldende det tema perfekt.

Læs mere om vores servietter her

Underkategorier

 • Dunilin design 40x40
  Dunilin Design Servietter  Dunilin Design servietter er en stoflignende serviet, der ofte matches sammen med de ensfarvede Dunicel duge. Duniline Design servietter er også lette at matche sammen med bordløbere, der giver borddækningen det ekstra pift.
 • Dunilin ensfarvede 40x40
  Dunilin ensfarvede sevietter 40x40  De velkendte Dunilin ensfarvede servietter er stoflignende servietter, der er dekorative og i høj kvalitet. Dunilin Ensfarvede middagsservietter i størrelsen 40x40 er især velegnet til middage og banketter.
 • Dunilin ensfarvet 48x48
  Dunilin ensfarvet 48x48
 • Tissue 3 lags 24x24
  Tissue 3 lags 24x24
 • Tissue 3-lags 33x33
  Tissue 3-lags servietter 33x33  Tissue 3-lags 33x33 frokosts servietter fås i mange farver og passer til enhver lejlighed. Tissue 3-lags servietter har udover mange farver også en god sugeevne.
 • Tissue 3-lags 40x40
  Tissue 3-lags sevietter 40x40  Tissue 3-lags 40x40 middagsservietter fås i mange farver og har derudover også en god sugeevne.

Varer sidevis

Varer sidevis