Der er ingen varer

Stearinlys

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige farve stearinlys til festen. I Rosenhøjs online festbutik kan du i ro og mag, sidde derhjemme og finde frem til hvilke farvekombinationer du synes passer sammen. Ligeledes har du den fordel, at du nemt kan forestille dig hvordan det vil se ud i dine egne omgivelser.

Antik stearinlys til festen

De flotte antik stearinlys fra Duni brænder smukt og længe. Inden de antændes, og imens de brænder er de en uundværlig del af borddækningen. Duni Antik stearinlys til festen er en sikker vinder, de flotte farver understøtter dit farvetema på smukkeste vis.

Vælg dine stearinlys til festen i vores webshop og få dem til tilsendt direkte til din dør fra vores lager.

Flotte bloklys som stearinlys til festen

Vores brede udvalg af bloklys er også et rigtigt populært valg af stearinlys til festen. Med de mange forskellige farver og størrelser, kan du nærmest kombinere dig frem til en levende lysskulptur som borddekoration. Med deres utrolige brændetid og rolige flamme, har du her kvalitets stearinlys til festen, og måske et par aftener mere.

Produktoversigt:

 

Ikke kun stearinlys til festen

Som du måske allerede har bemærket, leverer vi ikke kun stearinlys til festen. Stort set alt hvad du skal bruge til at lave en flot, festlig og farverig borddækning, kan du bestille her i Rosenhøj Festbutik. Lad dig inspirere, tag på en rundtur i vores spændende og indbydende webshop. Her finder du med garanti noget for enhver smag, og til enhver fest.

Finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Du er også velkommen til at give os til kald på telefon 21 42 83 69.

Underkategorier